Замість Савченко в ПАРЄ Україну представлятиме Береза, – Гопко

Місце народного депутата Надії Савченко в українській делегації Парламентської асамблеї ради Європи займе нардеп Борислав Береза. Про це заявила народний депутат Ганна Гопко в ефірі телеканалу 112 Україна, передає ЛІГА.NET.

“На місці Савченко, як за це проголосували, буде Борислав Береза, який був її заступником, ці 2 роки постійно їздив в ПАРЄ, який знає декілька іноземних мов, представляти Україну і відстоювати інтереси держави”, – розповіла Гопко.

Нардеп уточнила, поки невідомо, хто буде його заступником. Швидше за все, це буде представник фракції Народний фронт.

Нагадаємо, народні депутати проголосують за виключення Надії Савченко з комітету ВРУ з питань національної безпеки і оборони на найближчому засіданні. Про це в ефірі телеканалу “112 Україна” сказав народний депутат від фракції “Народний фронт”, член комітету з нацбезпеки і оборони Андрій Тетерук.

“На останньому засіданні комітету ми одноголосно прийняли рішення виключити Надію Савченко з комітету з питань національної безпеки і оборони … Ми підписали постанову №5543, і тепер ця постанова повинна бути проголосована на найближчому засіданні комітету”, – сказав Тетерук.