Аксесуари для смартфона: який потрібен саме вам?

Аксесуари для захисту

Чохли. Вони є найбільш надійним захистом від відколів, подряпин і потертостей. Виконані з пластика або шкіри, вони практичні і довго зберігають первинний зовнішній вигляд. За кольорами і дизайном завжди є величезний вибір.

Популярні різновиди чохлів, які можна легко придбати на https://bilka.com.ua/:

накладки. Забезпечують захист задньої стінки і бічних граней телефону. З причини малої товщини не сильно збільшують загальний обсяг пристрою;

чохли-книжки і фліпи. Конструктивно виконуються в формі книжки, звідки і отримали свою назву. Такі чохли можуть мати додаткові відділення (для грошей, банківських карт) або трансформуватися в підставку;

чохли-акумулятори. Це накладки з вбудованою акумуляторною батареєю, яка по ємності може дорівнювати 1-2 стаціонарним АКБ телефону.

Захисні плівки. Вони виконуються з найтоншого полімеру, який в точності повторює форму корпусу гаджета. Плівки на екран можуть мати антивідблиск і олеофобне покриття. Це підвищує зручність управління гаджетом на сонці і запобігає появі відбитків.

Плівки на задню панель не тільки захищають телефон від подряпин і потертостей, а й можуть грати роль прикраси. Для цього вибирайте моделі з декором.

Якісні плівки легко наклеюються, довго зберігають первинний вигляд, а при видаленні не залишають слідів.

Захисне скло. За функціями аналогічні плівкам, але мають велику товщину. За рахунок цього їх захисні властивості кращі. Скло також може мати олеофобне покриття.

При виборі захисту для гаджета важливо розуміти, в яких випадках він вам потрібний: при користуванні пристроєм або при транспортуванні. Відповідно, якщо основний час гаджет знаходиться в руці, то найкращим варіантом стане накладка, плівка або скло, а для захисту в сумці або кишені виберіть чохли, що закривають екран. При необхідності посиленого захисту можна вибрати протиударні, водонепроникні, пило-та вологонепроникні моделі.

Пам’ятайте, що універсальних чохлів і плівок не буває, їх потрібно вибирати відповідно до моделі смартфона.