Мальованка – це не район, це національність, – Коцюбко

Без категорії

В країні відбувається повне знищення малого і середнього бізнесу і будь-якої ініціативи вкладення інвестицій в економіку України. Це відбувається тому, що прийняті закони, як самі по собі, так і за термінами їх вступу в дію, знищують малий, середній бізнес, будь-який новий бізнес і кидають народ країни в новий виток зубожіння і безвиході.”

Таку думку висловлює Олександр Коцюбко, громадський діяч із Житомира.

«Уже третій рік поспіль закони приймаються 27 28 грудня і вступають в силу з 1 січня року , не даючи таким чином бізнесу ніякої можливості для адаптації, а просто вбиваючи його і будь-яку ініціативу.

Складається враження, що влада цілеспрямовано і методично вбиває бажання інвестувати в економіку України, вбиває бажання людей жити і працювати в цій країні. На моє глибоке переконання, йде планомірне знищення країни, при цьому з величезною швидкістю відбувається розкрадання багатств країни на всіх рівнях влади. І фіналом всього цього буде передача української землі міжнародним ріелторам МВФ.

Уже хочуть узаконити продаж української землі, це одна з вимог міжнародних ріелторів з МВФ. А щоб народ боявся тюремного терміну, введуть закон про багатомовність, де заклики до багатомовності будуть трактуватися як кримінальний злочин. Вирощується зерно розбрату між національностями, причому робиться це на законодавчому рівні. І все це робиться тільки для того, щоб зберегти свою владу, адже в каламутній воді легко ловити рибку.

Леонардо да Вінчі сказав: «Хто хоче розбагатіти протягом одного дня, той буде повішений протягом року». Наше завдання знати всіх депутатів / мерів – хабарників в обличчя, знати, де вони живуть, звідки вони будуть вивозити своє майно КАМАЗами і літаками, якщо ми відповідаємо за своє місто і свою область.

Як правило, іноземні банки крадені українські гроші не повертають. Ось вони і сподіваються урвати побільше і швидше, а потім полетіти туди, де «куля в лоб» зі своїми мільярдами. Уже все і забули, що була така людина, який швидко зумів на крові своїх співвітчизників заробити «перший мільярд». Київ та інші міста своїх е-декларантів будуть відловлювати теж. І, після того, як ці декларанти будуть поміщені у в’язницю, треба провести вибори.

Сама система виборів в Україні себе дискредитувала, вірніше, дискредитували цю систему ті, хто балотувався на виборах, хто підкуповував виборців. Тому сьогодні нормальний чесна людина – кандидат, почувається погано, тому що на нього тут же ставлять клеймо – він йде у владу, щоб красти. Тому нормальні чесні виборці не ходять голосувати, 78% не прийшли на вибори, інші 22% прийшли за гроші і за гречку. А подивіться, як люди в Америці обрали Трампа: вони поламали систему влади, прийшовши на вибори. Це серйозний переворот, причому без революцій.

На тлі останніх виборів в об’єднані громади по селах, вибори показали, що громадяни-виборці, як і раніше купуються, вдосконалили покупку голосів, дуже велика кількість голосувань на дому, вартість від 200 до 300 гривень. Плюс люди вірять брехунам, які при владі по дві, три каденції, і люди їх знову вибирають. Таким чином люди здатні знищити себе як особистості. А, зважаючи на те, що можновладці зневажають Божі Закони, скасовують Різдво Христове, потурають мужолозтво, то обирають їх стають співучасниками цих діянь.

Ті, хто служить Богу, ті йдуть в рай, а ті, хто не з Богом – в пекло. Тобто прості люди свідомо чи несвідомо допомагають темним силам. Будь-яке коліно схилиться перед Іменем Господнім. І якщо вухо чуло, то не виправдається той, хто буде говорити, що не чув і не знав. Все таємне і явне Бог знає, і буде кожен судимий Праведним Судом.

Як все це відбувається, потрібно розповісти в деталях.

Візьмемо, наприклад, район Мальованка. Депутат від Мальованка Моїсеєв. Ось виділила йому партія на вибори грошей, і сказали йому – нам потрібен результат. І людина, можна сказати, бідний, розпоряджався величезними сумами. Ну а Мальованці після виборів почали скаржитися – він нам не доплатив, він нам не заплатив, він нас обдурив. Справа дійшла до суду. Був суд в Житомирі, був суд в Києві. І депутата виправдали, бо партія багата, а суддів мало. І другий раз його вибрали по тій же схемі.

Що у нас змінилося на Мальованка за десять років – футбольна дитячий майданчик на стадіоні розвалилася, обіцяні дитячі ігрові майданчики біля дев’ятиповерхівок так і не з’явилися, а з’явилися величезні кущі бур’яну і бур’янів. Люки відкриті або зовсім відсутні, туди потрапляють п’яні і собаки, та ще в ОСББ мало не затягнув. Сміттєві контейнери відсутні, люди сміття скидають світ за очі.

За всі десять років результат нуль, хоча гроші депутатам виділяються з бюджету просто колосальні. Омелу на деревах в парку на рогу вулиць Якіра і Піонерській зрізаю я, хоча я не депутат і ніколи ним не був. 18 школу при ньому розформували, вчителів, кого звільнили, кого перевели в інші школи разом з дітьми. Що найстрашніше в цій ситуації – це те, що у дітей забрали дитинство і дружбу шкільну.

На захист своєї школи встали Мальованці – батьки, вчителі та я. Це не дозволило продати цю школу, незважаючи на те, що аукціон був призначений на 26 листопада 2013 року. Найцінніше там для бізнесу – це земля, якою там налічується 3 гектара. Формулювання, по якій школу розформували була – відсутність пожежної безпеки. Але, після того, як аукціон не вдався, там сьогодні розташовується Центр науково-технічної творчості молоді. Знову дитячий заклад, а пожежна безпека залишилася на тому ж рівні. Об’єктами наживи для нечесних депутатів з’явилися кінотеатри, аптеки, переговорні пункти, школи. Їх розподілили у власні руки.

Завжди говорили, що Мальованка – це не район, це національність. Але, після приходу в депутати цієї людини, всі почали дивитися зі зверхністю на наш район. А я вам скажу чому – за старої влади він був заступником у мера Дебоя і очолював найголовніші комітети в міськраді – економіки і транспорту. Розвалив все, що можна було розвалити. Після Революції Переваги, коли Дебоя і його заступників – Моїсеєва і Кропивницького, з ганьбою народ вигнав, перефарбувався і став активістом Революції, почав палити АТБ на розі Київської та Театральної. І ось уже новий мер робить його своїм радником.

Є причини ображатися людям на його дії, якщо подивитися на все, що відбувалося в Житомирі, тоді зрозуміло чому змінилося ставлення до Мальованки. Тому що це ви його вибираєте постійно, не важливо за гроші чи ні, але це ви робите постійно. Влітку знову будуть вибори, знову йому дадуть намет, гроші від якоїсь партії. Що, у нас на Мальованці перевелися порядні люди? Ні. Значить, сміливо висувайте свою кандидатуру і наводьте порядок у нас в районі.

Я чому вам все це говорю. Тому що мені набридло так жити, а вам? Чи не час почати відповідальніше ставитися до своїх вчинків і свого вибору», – сказав Олександр Коцюбко.