Стали відомі подробиці та причини нічної перестрілки у Олевську. Відео

Перестрілка в м. Олевськ минулої ночі сталася через небажання окремих осіб оплачувати вхід на дискотеку, після чого в хід пішла травматична і вогнепальна зброя, а також гранати.

Про це в ефірі “112 Україна” повідомив начальник ГУ Національної поліції в Житомирській обл. В’ячеслав Печененко.

“Одному з потерпілих ампутували частину ноги, від вогнепального поранення йому розтрощило кістку. Кулі та гільзи, знайдені на місці злочину, підтверджують, що була травматична, вогнепальна зброя і вибух гранати РГД-5… Конфлікт стався в одному з барів, де була дискотека. Приїжджі зі Львівської області не захотіли платити за вхід 20 грн, вийшла бійка. Вночі конфлікт переріс у збройну перестрілку”, – розповів керівник обласної поліції.


Нагадаємо, минулої ночі в м. Олевськ  сталася масова стрілянина з участю кількох десятків людей. Інцидент стався близько 1:00 16 січня на центральній площі міста. У результаті вогнепальні поранення отримали семеро осіб: четверо – жителі Олевського району і ще троє – львів’яни, один з яких помер під час надання медичної допомоги.

Як писав Репортер, олевчани навіть вийшли на вулиці, щоб закликати керівництво країни нарешті врегулювати криміногенну обстановку в “бурштиновому” районі.