Нові подробиці весілля Піппи Міддлтон

Навесні, 20 травня, відбудеться весілля молодшої сестри Кейт Міддлтон Піппи і мільйонера Джеймса Меттьюса. За розмахом церемонія зможе позмагатися з весіллям принца Вільяма і герцогині Кембриджської. Як повідомляє Daily Mail, в планах у пари – запросити від 350 до 400 гостей.

До весілля Піппа і Джеймс збираються відпочити від підготовки до церемонії в п’ятизірковому готелі мережі Eden Rock (нею володіє сім’я Меттьюс) на острові Сен-Барт. Рішення перенести весільну подорож – відмінний варіант для нареченої: білий колір весільної сукні підкреслить загар.

Вінчання пари відбудеться в церкві Святого Марка в Енфілді. До вівтаря майбутню місіс Меттьюс поведе її батько Майкл Міддлтон. Можливо, принц Георг понесе подушечку з кільцями, а принцеса Шарлотта буде розкидати пелюстки квітів. Однак плани Піппи Міддлтон щодо її племінників може порушити королева Єлизавета II: за чутками, вона проти того, щоб Георг і Шарлотта взагалі були присутні на святі.

До вівтаря молодша Міддлтон піде в лаконічній весільній сукні. Вона буде відрізнятися від вінчального вбрання Alexander McQueen, в якому виходила заміж герцогиня Кембриджська. Інсайдери розповіли, що Піппа дуже любить мереживо і довгі рукави. Силует сукні повинен підкреслити фігуру Піппи Міддлтон: уже зараз наречена збільшила кількість тренувань, щоб добре виглядати в день весілля. За відомостями преси, дизайнером весільного плаття може стати Джайлз Дікон або Дженні Пекхем. Раніше ЗМІ також називали дизайнером вінчального вбрання Піппи автора весільного плаття принцеси Діани Девіда Емануеля.

Оскільки Піппа Міддлтон дуже вірить в мову квітів, можливо, її голову замість тіари прикрасить квітковий вінок. Дизайнером обручок та інших прикрас нареченої, швидше за все, виступить Робінсон Пелхем – автор  кільця Піппи з восьмикутним діамантом вагою чотири карата і вартістю більше $300 тисяч. У день свого весілля Кейт Міддлтон також носила сережки дизайну Пелхем.

Святковий банкет пройде в маєтку в Баклбері. На території площею понад сім гектарів розташуються намети для гостей, а вечерю і декор будуть витримані в традиційному англійському стилі.

Піппа Міддлтон і Джеймс Меттьюс оголосили про заручини влітку 2016- го. До цього закохані зустрічалися менше року. У 2012 році у пари вже був короткий роман, який привів до швидкого розставання.

Комплекс «Царёвка» предлагает наилучшие рестораны для свадьбы в Киеве. Также и житомирянам будет интересно. Обслуживание на наивысшем уровне. Свадьбу гулять только здесь!