Сауна – ідеальний засіб боротьби з різного роду недугами

Сьогодні актуальність сауни ні скільки не втрачається. Навпаки, тільки зростає. Медики довели, що саме пар допомагає боротися з однією з проблем 21 століття – гіподинамією. 

Все більше людей веде сидячий спосіб життя, внаслідок чого зазнає безліч проблем з хребтом. Сауна – ідеальний засіб боротьби з такого роду недугами. У парильні прогріваються всі кістки і суглоби, а разом зі шлаками йдуть і сольові відкладення. Саме тому радимо невідкладно відвідати “сауны на Троещине“.

Так уже склалося, що частіше цінителями парної стають чоловіки. Можливо, повелося це з давніх часів. Вважається, що в баню ходили богатирі-воїни і там свою силу примножували, а ось про жінок нічого в розповідях не говорилося. А даремно! Пар не менше корисний і для слабкої статі. Щоб шкіра зберігала молодість, просто необхідно ходити в сауну або лазню. Звичайно, оздоровити шкіру і надати їй сяйво можна і іншими способами, але вони дорожчі і, що головне, менш ефективні. Всі маски, пілінги і розпарювання впливають лише на зовнішні шари шкіри. У сауні завдяки сухому пару пори глибоко розкриваються, і всі забруднення виходять разом з потом.

Хороша сауна і для бажаючих скинути зайві кілограми. Саме парну в першу чергу рекомендують дієтологи своїм пацієнтам, що мріють про схуднення. Відвідувати сауну добре також після тренувань, великих фізичних навантажень. Використання ефірних масел в сауні – додаток не тільки приємний, але і дуже корисний. Так, масла хвойних рослин можуть позбавити від депресії, а якщо до неї ще не дійшло, просто поправити настрій. Хвойні аромати здатні створювати відчуття спокою і затишку. Рожеве масло дозволяє розслабитися і забути про неприємності і стреси, пережиті за день. Вибір аромату в сауні залежить від уподобань кожного.

Отже, регулярне відвідування парної – це складова частина правильного способу життя, що зберігає здоров’я і подовжує молодість душі і тіла.