Дизайн маленької кухні

Багато жінок проводять багато часу на кухні для того, щоб постійно радувати своїх коханих та близьких людей смачними кулінарними шедеврами і шедеврами. Безумовно, для справжньої творчості просто необхідний хороший дизайн маленької кухні. Він створює позитивний настрій. 

Малогабаритна кухня б’є по душевній рівновазі, адже мало того, що господаркам просто ніде розвернутися, так ще і жахливий колір стін, старі меблі, непрацююча побутова техніка і відсутність достатньої кількості світла здатні відбити всі бажання готувати. Якщо ви вже близькі до такого стану, вам варто задуматися над тим, як відремонтувати і одночасно розширити свою мініатюрну кухню.

Можна, звичайно, почати планування ремонту з детального проекту по об’єднанню вітальні і кухні, проте як бути тим, у кого однокімнатна квартира? Задовольнятися тим, що є? Ні, адже візуально розширити свою кухню можна за допомогою декількох дизайнерських хитрощів.

Для початку подумайте про глобальне, тобто про колір стін, стелі, підлоги. Невелика кухня, як правило, страждає від нестачі природного освітлення, а тому вам варто використовувати легкі, світлі і однотонні кольори. Також бажано, щоб колір був теплим. У тому випадку, якщо такий інтер’єр вам здасться трохи нудним, можна урізноманітнити його, додавши на одну із стін оригінальну обробку, наприклад, рельєфні шпалери.

Що стосується підлоги, то оптимальніше в невеликому приміщенні буде виглядати ламінат або лінолеум (головне щоб він був світлим).

Закінчивши з обробкою стін, стелі та підлоги, слід приступити до вибору меблів. Намагайтеся звертати увагу на ті предмети меблів, які будуть максимально функціональними і при цьому не займуть занадто багато місця. Наприклад, меблі для невеликої кухні можуть бути вбудованим. Завдяки такому рішенню кухня візуально стає більше. Використовуйте також і вбудовану побутову техніку.

Пам’ятайте про те, що при виборі меблів на маленьку кухню, необхідно уникати гострих кутів і віддавати перевагу округлій формі шаф і стільниць.

А ще краще довірити дизайн кухні професіоналам. Щоб дізнатись , якю оптимальною має бути кухня, столова чи студія, перейдіть за цим посиланням  https://www.obrazyuk.com/services/dizajn-kvartiry-studii/dizajn-kuhni-stolovoj-studii/