Металічні двері – як обрати правильно

На що слід звернути увагу при покупці металевих дверей? Як вибрати двері з оптимальними показниками секретності і якості? Де купити вхідні двері? Красиві зовні – міцні всередині. У цій статті ми постараємося відповісти на всі Ваші запитання.

Вибір вхідних дверей – це відповідальне завдання, до неї слід поставитися з особливою увагою. Адже вхідні двері – це не тільки обличчя вашого житла, але і предмет, що захищає ваше особисте майно від сторонніх, іноді вхідні двері навіть рятують людям життя. Отже, вхідні залізні двері – dveri.com.ua радять звернути увагу на наступні характеристики:

Товщина сталі

Металеві двері в основній своїй масі виробляються з холоднокатаної сталі, зазвичай товщина сталі в металевих дверях гідної якості коливається від 1.5 до 2.5 мм, буває товщі, ну а ось тонше брати вже не варто.

Загальна товщину дверного полотна

Загальна товщина дверного полотна – чим більше ця величина, тим міцніше, ваші двері, тим товщі буде шар тепло-шумоізоляції всередині і чим товще двері, тим зазвичай більше у них ущільнюючих контурів.

Ущільнювальні контури

Кількість контурів ущільнення. Контур ущільнення – це те місце, де прокладено прогумований ущільнювач по периметру двері, який створює ефект герметичності при закриванні металевих дверей, ступінь герметичності залежить від якості виконання контуру, його матеріалу виконання і посадкового місця. Він може розташовуватися як на коробці, так і на самому дверному полотні. Чим більше контурів ущільнення, тим краще захищена ваша квартира від сторонніх шумів, протягів і запахів. Зазвичай їх буває від 1-го до 3-х.

Дверні вхідні замки

Запірні механізми та їх секретність – чим вище секретність ваших замків, тим важче їх зламати, тим більша ймовірність, що ваші двері не піддадуться грабіжникам. Існує безліч модифікацій замків і запірних механізмів, залежно від прямопропорційній ціні, чим вона вища, тим вище секретність вашого замку.