Утеплення фасадів

З вибором теплоізоляційного матеріалу для зовнішніх стін зазвичай багато проблем не виникає. Найчастіше перевага віддається пінопласту або пінополістиролу і трохи рідше мінеральній ваті, а точніше спеціальним мінеральним плитам.

Пінопласт. Найпоширеніший матеріал для утеплення зовнішніх стін будинку, гаража та інших споруд. Його можна легко різати і виконувати монтаж, а також їм зручно обрамляти фігурні елементи фасаду будівлі.

Мінеральна вата. Дорожчий і практичний утеплювач, який підходить для утеплення підлоги, фасаду, цоколя … Плити з ущільненої мінеральної вати не бояться підвищеної вологи, не горючі і відрізняються високою морозостійкістю.

Оздоблення фасаду

Якщо утеплення зовнішніх стін найчастіше зводиться до вибору між двома теплоізоляційними матеріалами, то ось оздоблення фасаду будинку дає куди більший простір для маневрів.

Перш за все, слід визначити тип оздоблення фасаду: «мокрий» або вентильований … Кожен з них має свої переваги:

«Мокрий» фасад. Володіє незначною вагою, тому немає необхідності ні в якому видзміненні конструкції будинку і зовнішніх стін. Його можна легко оновити, поміняти колір штукатурного покриття або доповнити іншими декоративними елементами (обробною плиткою, каменем і т. п.). Така обробка прослужить вам не менше 30 років;

Вентильований фасад. З одного боку використання вентильованих конструкцій дозволяє обробити фасад в сучасному стилі, а з іншого – поліпшити теплозахисні властивості зовнішніх стін і захистити їх від впливу атмосферних явищ (дощу, вітру і т. п.). В якості основного оздоблювального матеріалу можуть застосовуватися сайдинг, облицювальна цегла, планки, керамогранітні плити і т. п.

Если вам необходимы качественные фасадные работы в Киеве, вы можете смело доверить их проведение профессионалам их “Тепломартин”. Мастера в самые кратчайшие сроки сделают утепление и фасада. “Тепломартин” – утепление фасадов Киев