Фірмі, на яку насварився житомирський губернатор заплатили ще 3,5 мільйони

Служба автомобільних доріг у Житомирській області 21 квітня уклала черговий Договір із ПП “Автомагістраль” щодо експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення Житомирської області протяжністю 1154,9 км.

Про це йдеться в системі Прозоро.

Переможця визначили шляхом аукціону. Як завжди, конкурентами “Автомагістралі” були ДП “Київське обласне дорожнє управління” Відкрите акціонерне товариство “Державна акціонерна компанія “Автомобільні дороги України”. Правда, по традиції, ті зовсім не намагалися понизити запропоновану із самого початку суму.

За ці роботи “Автомагістралі” заплатили 3 млн 479 тис 349.98грн (з ПДВ).

Як писав Репортер, ПП “Автомагістраль” нещодавно також виграла утримання автомобільних доріг загального користування державного значення Житомирської області.

Київська ПП “Автомагістраль” – фірма колишнього керівника Служби автомобільних доріг у Київській області у 2005-2007 роках Миколи Скоростецького. Фірма є улюбленцем житомирських дорожників.

До речі, компанію Скоростецького у березні насварив голова ОДА Ігор Гундич. Він написав у фейсбуці, що їхав з Олевська і зупинився, щоб подивитись, як роблять ямковий ремонт і йому він не сподобався. На фото були працівники “Автомагістралі”.