Підбирай сонцезахисні окуляри правильно

У багатьох сонцезахисні окуляри чітко асоціюються з відпочинком на морі, але це помилкова асоціація. Темні окуляри можна і потрібно носити завжди, коли світить яскраве сонце незалежно від пори року, щоб уберегти очі від руйнівної дії ультрафіолету.

Сьогодні сонцезахисні окуляри – важливий аксесуар чоловіка, який піклується про свій зовнішній вигляд і здоров’я цілий рік. Варіантів дизайну і місць покупок оправ безліч, напр., https://glasses.ua, але ось тобі кілька порад з підбору актуальних в сезоні весна/літо 2017 моделей.

1. Використовуй окуляри в товстій роговій оправі в діловому образі, з піджаком і пальто, як це роблять італійці. Окуляри в роговій оправі додадуть образу впевненості і одночасно легкості.

2. Окуляри з тонкою оправою типу «авіатор» здорово поєднуються з недбалим хуліганських стилем, а-ля «безтурботний їздець» – шкіряна куртка, джинси і черевики з високою халявою. Згадай Арні з «Термінатора».

Дана модель також ідеально підійде під стиль мілітарі, який ще актуальний в цьому сезоні. Демісезонне куртка, стилізована під класичну військову «М-65», або бомбер відмінно поєднуються з моделлю «авіатор».

3. Ретро-модель Clubmaster здається стає не менш популярною, ніж легендарний Wayfarer. Класичні моделі перевірені часом і хороші тим, що підходять практично під будь-який образ. Ця модель популярна як серед вуличної стильної молоді, так і серед знаменитостей (поспостерігай за Бредлі Купером, наприклад). Модель окуляр Clubmaster добре виглядає з твідовими речами – піджаками і пальто.

4. У новому сезоні в моді оправи з яскравими контрастними дужками. Подібний напад самоіронії поєднується з образом американського яппі, що віддає перевагу клубні і двобортні піджаки черствої ділової класики.

А взагалі, така модель додасть яскравий акцент практично будь-якого образу. Здорово буде виглядати і з класичним тренчем.

5. Мода на вузькі овальні окуляри, як у Нео з фільму «Матриця», пішла разом з модою на сам фільм, так що виключи цей варіант зі свого образу.