У Житомирі відкрили VIP-центр ПриватБанку і передислоковане відділення

У Житомирі на Київській, 47 урочисто відкрили ВІП-центр ПриватБанку.

ВІП-центр є вже 60-м відділенням ПриватБанку у Житомирській області. Разом із центром ВІП-обслуговування, за цією ж адресою працюватиме і відділення “Житомирський філіал”, яке раніше знаходилось на вулиці Гоголівській, 4. 

Нове розташування відділення більш зручне для клієнтів, оскільки розміщене по центральній вулиці, недалеко від зупинок.

Відділення у форматі “open-space” – відкритий простір, відсутність кабінетів, наявність робочого місця для клієнта, каси й універсальні спеціалісти вирішують будь-яке банківське питання. Зокрема, у відділенні допоможуть відкрити депозит, придбати квитки на поїзд, оформити страховку чи автоцивілку, сплатити за комуналку, Інтернет, скористатись можливостями програми КУБ (Країна успішного бізнесу) і т.д.

Впроваджена у відділенні і передова технологія – використання планшетів, яка дозволяє клієнту особисто контролювати процес банківської операції, перейняти досвід і згодом, за допомогою інтернет-банкінгу Приват24, здійснювати операції самостійно вдома.

“Після націоналізації Приватбанк зберіг свій потенціал і далі будує свою діяльність на принципах клієнтоорієнтованості”, – сказав під час відкриття відділення керівник Житомирського регіонального управління ПриватБанку Вадим Хиля.