​Документальний фільм про Лобановського покажуть в ефірі центрального телеканалу

13 травня в 18:00 на телеканалі “Інтер” відбудеться телевізійна прем’єра документального фільму “Лобановський назавжди”.

Про це повідомляє сайт ukrainfootball.net.

13 травня 2017 року минає 15 років від дня смерті легендарного тренера Валерія Лобановського. І саме в цей день свій 90-річний ювілей відзначає футбольний клуб “Динамо” (Київ).

З цієї нагоди телеканал “Інтер” присвятить ефір річниці заснування улюбленої футбольної команди і пам’яті її великого наставника, інформує офіційний сайт “Динамо”.

Великий тренер жив тільки футболом. І помер в день народження улюбленої команди, в день заснування клубу, який він зробив великим. Пішов з життя, залишаючись до останнього на тренерській лаві: “швидка” відвезла його зі стадіону, коли “Динамо” закінчувало свій черговий матч черговою перемогою.

13 травня в 18:00 на телеканалі “Інтер” відбудеться телевізійна прем’єра документального проекту “Лобановський назавжди”. Це картина про легендарного тренера київського “Динамо” Валерія Васильовича Лобановського, який вперше в історії радянського спорту вивів клуб в гранди європейського футболу.

Основу фільму склали вітчизняні та зарубіжні архівні кіноматеріали, а також спогади про метрі його сучасників – гравців, тренерів, журналістів та вболівальників. Творці фільму зібрали свідчення тих, хто знав Лобановського, навчався у нього, грав в його команді або проти неї. Своїми оцінками, емоціями, думками про великого тренера діляться Мішель Платіні, Карло Анчелотті, Олег Блохін, Андрій Шевченко, Жак Ферран і багато інших.

Крім того, до 90-річчя ФК “Динамо” (Київ) о 20:30 “Інтер” покаже концерт “Команда, без якої нам не жити”, присвячений річниці завоювання динамівцями Кубка кубків і Суперкубка УЄФА.