На Житомирщині найвищі ціни на варену ковбасу по Україні

З 30 березня по 27 квітня середньозважені ціни на свинину підвищилися на 7,33%, або на 5,57 гривні до 81,59 гривні/кг. Про це йдеться в інформації Державної служби статистики.

При цьому в Києві середні ціни на свинину зафіксовані Держстатом на рівні 90,88 гривні/кг, а у Волинській області – 70,64 гривні/кг

Ціни на курятину в тушках підвищилися на 2,8% до 43,62 гривні/кг.

На яловичину ціни за місяць зросли на 2,5%, або на 2,4 гривні до 98,42 гривні/кг, при цьому в Донецькій області зафіксована ціна 78,85 гривні/кг, а в столиці ціна досягає 120,43 гривні/кг

На сало свиняче ціни підвищилися на 2% з 40,28 гривні/кг до 41,11 гривні/кг, при цьому у Волинській області зафіксована ціна 26,08 гривні/кг, а в столиці – 73,48 гривні/кг.

Також з 30 березня по 27 квітня підвищилися середньозважені ціни на варену ковбасу 1-го сорту на 1,99%, або на 1,26 гривні до 64,52 гривні/кг

При цьому найвищі ціни спостерігаються у Житомирській області – 75,11 гривні/кг, найнижчі – у Луганській – 49,91 гривні/кг.

За матеріалом Аgronews