Обираємо дитяче взуття. Поради

Зараз у багатьох магазинах такий багатий асортимент дитячого взуття, що очі розбігаються. 

Але можна заощадити час при покупці обновки дитині, якщо зможете виконати деякі правила.

1. Спочатку виберіть магазин, що спеціалізується на продажу взуття для дітей. У них пропонується великий вибір дитячого взуття, та й люди, що працюють там, добре знають свою справу. Вони допоможуть вибрати взуття, провести примірку … Ви можете купувати обновку в звичайних магазинах свого міста, або в перевірених інтернет-магазинах, таких як http://hlopok.ua/detskaya-obuv.html, асортимент продукції яких дуже і дуже різноманітний.

2. Краще купувати взуття дітям після обіду. Коли приплив крові збільшується, ніжки дитини трохи опухають і стають ніби більше. Тому рекомендується шопінг для покупки взуття дітям у другій половині дня.

3. У продажах в магазинах широкий асортимент взуття різних моделей і фасонів. Тут є взуття всіх кольорів веселки або однотонні варіанти. При виборі потрібно, звичайно, враховувати кому ви купуєте обновку. Для хлопчиків краще віддати перевагу більш спокійним забарвленням, в той час як дівчаткам підійдуть моделі будь-яких кольорів.

4. Не завжди найкраще – це найдорожче. Брендове взуття дорожче, тому що воно виконана з дорогих матеріалів і добре розкручене. Тут грає роль і марка взуття. Але рівноціннеий виріб менш модного виробника може бути істотно дешевшим. В цьому випадку краще віддати перевагу більш економічному варіанту, так як діти ростуть не по днях, а по годинах, і ви зможете на цьому заощадити.

5. При покупці взуття дитині, якщо у вас є така можливість, беріть його з собою. Часто таке неможливо. Тоді виміряйте ніжку малюка: поставте його на обидві ноги і виміряйте їх, так як одна нога, нехай і непомітно, завжди трохи більша за іншу. Розмір треба взяти з більшою ноги. Розмір ноги можна дізнатися по розмірній сітці. Вона є в кожному спеціалізованому магазині.

І останнє. При виборі розміру взуття приміряйте літнє взуття на тонкий носок, а зимовий – на вовняний.