У Житомирській області на шкільному благодійному ярмарку збирали кошти для воїнів, дітей-сиріт та онкохворих

Весело, гамірно, яскраво, неймовірно дружно і надзвичайно смачно, – ось як завжди проходить шкільний благодійний ярмарок у смт. Пулини, Житомирської області. 

Відбувався ярмарок у приміщенні будинку культури. Кошти, які збирають під час ярмарку розподіляють адресно: на допомогу воїнам АТО, дітям-сиротам та онкохворим.

Від самого ранку і діти, і батьки і односельчани несли із собою різноманітну смакоту, приготовлену вдома, – акуратно упаковану, загорнуту, розфасовану, готову до вживання, – аби відразу пропонувати своїм друзям, знайомим і просто людям.

Найбільше продавалося солодощів, – торти, пироги, тістечка, печиво найрізноманітніших видів та форм, рогалики з медяниками, желе, сирники, пиріжки. Хоча були в сортименті й «несолодкі» страви – вареники, деруни, картопля-фрі, канапки у найнеймовірніших варіаціях та оздобленні, а також піца.

До речі, саме піца з картоплею виявилися найбільшими «фаворитами» серед юних покупців. Весняний смачний ярмарок традиційно є благодійним. Покупців-патріотів виявилось ще більше, ніж продавців-благодійників. 

Атмосфера на ярмарку була невимушеною і жвавою, у стилі справжнього ярмаркового дійства. 

Лілія Чижевська