Друк на полотні

Друк на полотні – це оптимальний спосіб отримати зображення, максимально схоже на справжню картину. Фактура матеріалу дозволяє зберегти традиційний зовнішній вигляд живописного полотна, і для більшості людей різниця між твором мистецтва, написаним художником, і репродукцією, надрукованій на полотні, практично непомітна.

Для друку зображень часто використовують три типи полотна: штучний, натуральний матовий і натуральний сатиновий. Ці три матеріали завжди є в наявності і замовляються у одних і тих же постачальників, кожен з них має назву, сертифікований і завжди відповідає стандартам якості.

Не секрет, що багато фірм, що пропонують послуги друку на полотні, використовують матеріали різної якості, які не нагадують полотно навіть фактурою. При замовленні в Лайф Принті це виключено:http://life-print.kiev.ua/fotolife/pechat-na-kholste.

Найдешевше полотно, яке використовують – синтетичне(штучне). Володіє слабкою текстурою, яка не відволікає увагу від деталей, але в той же час надає виразність і об’єм. Ідеальний для друку фотомозаїки, колажів з дрібними фотографіями, різної графіки, студійних фотографій у високій якості модульних картин і панорамних фотографій.

Натуральне матове полотно. Матеріал дуже високої якості, вибілений. Текстура полотна більш виражена. Підходить для друку будь-яких зображень – від фотографій до репродукцій картин. За рахунок матової поверхні темні фарби виглядають менш насиченими, ніж у сатинового полотна. Ідеально підійде для приміщень з великою кількістю освітлювальних приладів, так як матова поверхня зовсім не відблискує.

Натуральне сатинове полотно – флагман всіх полотен.  Фарби на ньому виходять яскравими і насиченими за рахунок особливого покриття з легким сатиновим блиском. Добре підходить для друку будь-яких фотографій. Це кращий вибір для друку репродукцій картин – результат вийде максимально наближений до оригіналів. Поверхню можна відразу допрацьовувати текстурованим гелем або фарбами, без додаткового перекриття лаком.