Олег Ляшко у Житомирі зустрівся з працівниками місцевого підприємства та колективом обласної лікарні. Фото

До Житомира 13 червня приїжджав лідер Радикальної партії Олег Ляшко.

Як пише у фейсбуці народний депутат Радикальної партії Олексій Ленський, перше місце, яке відвідав Лідер Радикальної партії, це FERPLAST – підприємство з 50-річною історією, яке має свої торгові представництва в 80 країнах світу, а також три виробничі майданчики, один з яких знаходиться саме в Житомирі.

“На Житомирському підприємстві з іноземними інвестиціями Ферпласт працює понад 450 наших співвітчизників. Це підприємство універсальне у своїх виробничих потужностях та виробничих поєднаннях легкої та лісопереробної промисловості.

Тут виготовляють від вольєрів до подушок та нашийників. І це не лише комфорт для домашніх улюбленців, а й робочі місця українцям, податки до українського бюджету, наше місце на світовій арені – продукція, яку виробляють українськими руками з наших матеріалів лісогосподарської галузі та експортують до ЄС. Нарощування виробництва та випуск конкурентноспроможньої на європейському ринку продукції це саме те, що допоможе нам відійти від ролі сировинного придатку Європи, а податки і робочі місця залишаться на рідній ненці – Україні”, – написав нардеп.

Олег Ляшко поспілкувався з колективом підприємства, розпитав про проблеми й плани та пообіцяв всіляко підтримувати підприємців, адже у наш нелегкий час саме їх відчайдушні починання підтримують економіку й імідж України.

Потім Олег Ляшко відвідав Житомирську обласну лікарню імені Гербачевського. 

“Олег Ляшко мабуть як ніхто в стінах українського Парламенту розуміє, що здорова нація – запорука могутньої держави! А турбота про здоров’я кожного українця – обов’язок для тих політиків, які не на словах., а своєю плідною щоденною роботою доводять власну ефективність. Саме тому за ініціативою та безпосереднім сприянням депутатів Радикальної партії Олега Ляшка Житомирська обласна лікарня ім. Гербачевського має нове холодильне обладнання, нові вікна у палатах, відремонтовані корпуси, а головне – нове, дорого вартісне, високотехнологічне обладнання для діагностики та раннього виявлення онкологічних та серцево-судинних захворювань: МРТ та КТ, на придбання яких вдалося виділити кошти з обласного бюджету“, – зазначає чоловік.

Окрім того було придбано: комп’ютерне обладнання та оргтехніки – 50.000 грн., систему зволоження кисню для блоку інтенсивної терапії – 50.000 грн., холодильне обладнання для терапевтичного відділення – 42.000 грн.

Під час сьогоднішнього візиту до Житомиру Олег Ляшко  подивився обладнання та поспілкувався з колективом лікарні. 

“Це люди, які завдяки своєму професіоналізму, золотим рукам й щоденній клопіткій праці пробуджують волю пацієнтів до життя та допомагають подолати хвороби й повернутися до рідних, близьких й до улюбленої справи. За це їм низький уклін”, – повідомив Ленський.

За словами депутата.  працівники галузі охорони здоров’я мають чимало запитань щодо медичної реформи, які наперебій озвучували лідеру Радикалів. 

“Проте позиція Олега Ляшка проста й зрозуміла – провести справжню реформу: для лікарів, працівників закладів охорони здоров’я й пацієнтів. Не пілотні проекти по відмиванню коштів, а справжні реформи, які дозволять реалізувати конституційні права та соціальні гарантії українців”, – підсумумвав нардеп.