У США відкрили величезний бар в честь «Ігри престолів»

У Вашингтоні запрацював бар The Game of Thrones Pub, присвячений американському фентезійному серіалу «Гра престолів». Про це повідомляє портал Film.

Заклад відкрився в середу, 21 червня. Його творці об’єднали три розташованих по сусідству заклади, в результаті чого загальна площа пабу склала майже 279 квадратних метрів.

Крім того, в приміщенні є і копія Залізного трону в натуральну величину, а також скульптура у вигляді голови дракона.

Усі бари Києва.

В меню The Game of Thrones Pub присутні напої з тематичними назвами, наприклад, коктейль «Північ пам’ятає», названий так на честь однієї з серій фентезійного шоу, або «Дракаріс» (команда, за допомогою якої драконів змушували видихати полум’я).

Бар буде діяти до кінця серпня. З чим пов’язаний такий графік роботи, не уточнюється. Вартість коктейлів в ньому становить 13-15 доларів. Ідея створити такий заклад виникла в зв’язку з виходом нового, сьомого, сезону «Ігри престолів», який намічений на 16 липня.

«Гру престолів» транслюють на американському каналі HBO з 2011 року. Сьома частина шоу стане передостанньою, зйомки восьмого сезону почнуться прийдешньої осені. Серіал був створений на основі циклу книг «Пісня льоду і полум’я» американського письменника Джорджа Мартіна.

Нагадаємо, автори фентезійного серіалу «Гра престолів» заявили, що під час створення сьомого сезону побили рекорд за кількістю палаючих людей на знімальному майданчику.

«В одній сцені битви ми підпалили стільки каскадерів, скільки ще ніхто не підпалював», – похвалився продюсер і сценарист проекту Девід Бениофф.

За його словами, куратор каскадерів Роулі Ерлем «дуже сильно бажав потрапити за це в Книгу рекордів Гіннесса». Той, в свою чергу, зазначив, що на майданчику одночасно горять 20 осіб, а всього в сцені підпалили 73 артиста. Ерлем додав, що, за сюжетом, людей атакують дихаючі вогнем дракони.