​Найбільший європейський автобусний перевізник запускає маршрут із Житомира

Найбільший європейський автобусний перевізник FlixBus відкриває маршрути з чотирьох українських міст. Про це пише InfoResis.

Перевізник запускає маршрути з Києва, Львова, Рівного та Житомира. Перші нічні автобуси з цих міст почнуть курсувати вже з 27 липня.

Автобуси ходитимуть в дві країни: Польщу (Краків, Катовіце) і Чехію (Прага, Брно, Острава). Квитки стартують від 145 гривень.

Віце-президент компанії в Східній Європі Микола Войтюк заявив, що компанія з часом збирається розширити пул українських міст, звідки будуть ходити автобуси.

«Ми зближуємо між собою міста Європи. Нові маршрути в Україні – це черговий крок у бік розширення FlixBus на територію Східної Європи. Беручи до уваги рішення Європейського Союзу про введення безвізового режиму з Україною, ми очікуємо зростання попиту на подорожі в країни Європи з України. У наших подальших планах – проведення ще більшої кількості маршрутів FlixBus з України в Європу», – заявив Микола Войтюк

Незабаром компанія планує запустити мобільний додаток для покупки квитків.

Як відомо, німецька компанія FlixBus найбільша європейська мережа міжміських автобусних перевезень. Заснована в 2013 році. Вона виконує рейси в більш 60 міст в 7 європейських країнах.