ЗМІ повідомляють про таємну зустріч Путіна та Трампа. Останній це заперечує

Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп та президент Російської Федерації Володимир Путін на полях саміту Великої двадцятки (G20) мали ще одну зустріч. Як розповів у вівторок, 18 липня, представник Білого дому, це була “коротка розмова” наприкінці спільної вечері, а не “другі переговори”, пише DW.

Повідомляється, що лідери двох держав спілкувалися через перекладача Путіна, оскільки американський перекладач не володів російською. Розмова була неформальною та буденною, наголосив речник Ради національної безпеки США Майкл Ентон, зазначає AP. Агенція, утім, наводить і дані глави консалтингової фірми Іена Бреммера, який розповів про майже годину жвавої бесіди Путіна і Трампа під час вечері. 

Сам Трамп у низці повідомлень у соцмережі Twitter заперечив, що мав “таємну вечерю” із Путіним – на заході були усі лідери G20 з партнерами, написав він.

Donald J. Trump ✔@realDonaldTrump

Fake News story of secret dinner with Putin is “sick.” All G 20 leaders, and spouses, were invited by the Chancellor of Germany. Press knew!

Нагадаємо, що Трамп та Путін вперше зустрілися віч-на-віч на полях саміту G20 у німецькому Гамбурзі. Темами розмови стали серед іншого ситуація в Сирії та Україні, а також питання боротьби з тероризмом.