Захищений Samsung Galaxy S8 Active з’явився на якісному рендері

Відомий своєю обізнаністю Еван Бласс (Evan Blass) через свій аккаунт в Twitter під ніком @evleaks опублікував якісний рендер смартфона Samsung Galaxy S8 Active, що готується до виходу, і який поки не представлений виробником офіційно.

Згідно з більш ранніми витоком, смартфон укладений в більш брутальний корпус і отримав плоский, а не вигнутий 5,8-дюймовий Super AMOLED-дисплей з роздільною здатністю Quad HD + (2960 х 1440 пікселів) і захисним склом Corning Gorilla Glass 5. 

Він отримає 12-мегапіксельну основну і 8-мегапіксельну камери, процесор Qualcomm Snapdragon 835, 4 ГБ оперативної і 64 ГБ вбудованої флеш-пам’яті, як у Galaxy S8. Також він успадкує кнопку голосового помічника Bixby.

На додаток до захисту від води і пилу на рівні IP68 у смартфона передбачено відповідність військовому стандарту MIL-STD-810G по міцності. Акумулятор має ємність 4000 мАг з можливістю швидкої зарядки. Робота проводиться під управлінням операційної системи Android 7.0 Nougat.

З найбільшою ймовірністю, Samsung Galaxy S8 Active вийде за ціною від 699 до 749 доларів США. Для Samsung Galaxy S8 чохол також можна придбати.

Нагадаємо, безліч покупців нового смартфона Galaxy S8 від південнокорейської компанії Samsung не зможуть отримати гаджети вчасно.

За інформацією ЗМІ, у виробника не вийшло розрахувати обсяги попиту на пристрої і вчасно організувати поставки потрібного числа апаратів.

Можливість попередньо замовити Galaxy S8 з’явилася у жителів Південної Кореї 7 квітня. Покупцям обіцяли доставити телефони протягом 11 днів, необхідних для реєстрації телефонів у операторів зв’язку.

Число замовлень досить швидко перевалила за мільйон, і Samsung виявилася не в змозі виконати їх все в найкоротші терміни. Крім того, в даний час на всіх клієнтів не вистачить і спеціальних рекламних подарунків, тому їх поки отримають лише ті, що обрали смартфон раніше інших.