Житомирський м’ясокомбінат – одне із найстаріших підприємств України, яке працює з 1920року, де здійснюється повний виробничий цикл від забою до реалізації продукції, в тому числі й в фірмовій торговій мережі.
Вся продукція виготовляється виключно з свіжого м’яса з додаванням якісних спецій.
Завдяки модернізації обладнання та високій кваліфікації персоналу на підприємстві постійно збільшуються обсяги виробництва, підвищується якість продукції та створюються нові робочі місця.
Сьогодні Житомирський м’ясокомбінат є одним з кращих підприємств Житомирської області, входить в 5-ку провідних підприємств України за обсягами виробництва м’ясних виробів, про що свідчать нагороди та дипломи, отримані компанією протягом усього періоду діяльності.
Підприємство виробляє широкий асортимент сосисок, сардельок, варених ковбас, напівкопчених і сирокопчених ковбас, м’ясних делікатесів високої якості під торговими марками «Житомирська М’ясна Гільдія», «Ранчо», «Gremiodelacarne» , «Казаки».
Споживачі можуть бути впевнені в тому, що придбані ними продукти Житомирського м’ясокомбінату виготовлені із дотриманням вимог гігієни, санітарії та безпеки.
Головний капітал компанії – люди , основна цінність – розвиток персоналу.
Своїм працівникам «Житомирський м’ясокомбінат» гарантує:
- Офіційне працевлаштування.
- Конкурентну заробітну плату.
- Навчання за рахунок підприємства.
- Комфортні умови праці , спецодяг, харчування.
- Можливість проживання для іногородніх в гуртожитку.
- Кар’єрний ріст.
- Доставка працівників з м. Бердичів та смт Черняхів.
- Графік роботи виробництва дозволяє поєднувати роботу та навчання, тому компанія пропонує роботу також студентам. Саме тут ви з легкістю можете почати професійний шлях.
З питань працевлаштування звертайтесь до відділу підбору персоналу
м. Житомир, вул. С. Параджанова 127 (каб. №23) або за телефонами: (0412) 42 38 23; (067) 412 20 04; (067) 413 35 90.
Офіційний сайт – http://zhmk.com.ua/
Спільнота в fb– https://www.facebook.com/groups/1954922064755422/