Як самостійно зібрати комп’ютерну систему для майнінг ефіру


Давайте дізнаємося, як самостійно зібрати комп’ютерну систему для майнінг ефіру.

Процес складається з двох етапів: добірка комплектуючих і їх об’єднання в єдину систему! Залежно від можливостей і кількості вільного часу пошук необхідних комплектуючих може зайняти близько тижня. Ще половина дня буде потрібно, щоб налаштувати систему. Процес нагадує збірку комп’ютера, але з більш ретельним вибором графічного процесора. Вам потрібно знайти чимало комплектуючих, Особливо відеокарту. ЇЇ Ви зможете знайти в інтернет-магазині tehnodinamika.ru

Щоб підібрати підходящу модель, скористайтеся перевагами пошукової системи інтернет-магазину: виберіть  потужність графічного процесора, обсяг і тип пам’яті, розрядність шини і задайте діапазон прийнятних цін. Всі представлені каталогом відеокарти випущені відомими фірмами-виробниками, забезпечені сертифікатами відповідності і мають тривалий гарантійний термін. Каталог регулярно поповнюється новинками з числа потужних і продуктивних моделей.

Переконайтеся, що блок здатний живити відеокарти і райзер, дозволяє розмістити графічні процесори на безпечній відстані один від одного. Перевірте з’єднання. Комплектуючі повинні бути підключені і надійно закріплені.

Пара слів про розміщення системи. Графічні процесори можуть сильно нагріватися, особливо якщо ви їх розігнали. Тому, щоб отримати максимальну продуктивність і вжити заходів обережності, помістіть систему в добре провітрюєме місце. Тоді вона не перегріється. Стежити за загальною температурою в приміщенні, а також температурою відеокарт дуже важливо.

Після включення системи необхідно поставити на неї все ПО, щоб почати майнити.