Які таблетки ефективні від простуди

Жителі мегаполісів схильні до простудних захворювань більше, ніж інші групи населення. 

Цьому сприяють наступні причини:

різноманітність вірусів та інфекцій, що передаються повітряно-крапельним шляхом;

складна екологічна обстановка;

великі скупчення людей, унеможливлення ізоляції.

Сучасні простудні інфекції дуже стійкі, і звичайними методами з ними боротися практично марно. Де взяти недорогі ліки від застуди, які дійсно допоможуть швидше одужати? Перше, що спадає на думку – аптека. Часто люди діляться один з одним назвами недорогих препаратів від застуди, які їм реально допомогли. Дійсно, сьогодні на полицях аптек можна знайти такий достаток засобів, кожний з яких «гарантовано позбавляє від застуди та грипу», а от зробити правильний вибір – непросте завдання. Ще існує думка, що фармацевт швидше порадить більш дорогий засіб, ніж бюджетний аналог. Тому краще йти в аптеку, озброївшись точним списком і знанням товару, який вам потрібен.

Типи протизастудних препаратів

З точки зору споживача, таблетки від застуди бувають двох видів: ефективні і неефективні. З точки зору фармацевта вони діляться на:

Противірусні.

Симптоматичні.

Профілактичні.

Цей поділ відноснийі схематичний, але він допоможе нам зрозуміти, які хороші таблетки від застуди сьогодні можна придбати. При гострих формах захворювання лікарі часто прописують антибіотики, але це не найкращий спосіб боротьби з інфекцією. Ось основні мінуси прийому антибіотиків:

власна мікрофлора організму гине разом з інфекцією;

антибіотики викликають звикання;

відновлення природної мікрофлори займає багато часу, і на цей період різко знижується імунітет;

зростає небезпека рецидиву захворювання.

Вообще, про таблетки от заложенности носа и другие хорошие советы можна узнать на сайте stopillness.ru. Посмотрите, почитайте и выбор станет намного простее.