Пластика носа

Незадоволеність своєю зовнішністю часто виникає через естетичниі дефекти в області носа. Саме з такими скаргами звертаються до пластичного хірурга “Клініки пластичної і косметичної хірургії” як молоді жінки, так і чоловіки в «самому розквіті сил». 

Нерідко пацієнти хочуть виправити вроджене або посттравматичне зміщення, розширений кінчик (в тому числі етнічний) або прибрати видиму борозну на місці з’єднання нижніх крилоподібних хрящів. Пластика кінчика носа затребувана також, якщо кінчик опущений  або надмірно піднятий, ціна корекції залежить від обраного хірургічного методу і масштабів втручання.

Незалежно від складності операції даний вид пластики вимагає віртуозного володіння інструментом і хірургічними техніками, вимагає серйозних знань в отоларингології. Саме тому пластика носа виконується у клініці висококласними хірургами, які отримали ліцензію і мають блискучий практичний досвід.

Якщо Вам потрібно зробити ринопластику, пропонуємо звернутися до “Клініки пластичної і косметичної хірургії”. Їхні фахівці проводять різні види операцій на високому професійному рівні, при цьому вартість ринопластики цілком доступна.

Телефонуйте за номером: (0532) 56-02-11 і записуйтеся на консультацію. Адреса клініки: м. Полтава, проспект Первомайський, 9.