Тротуари по Театральній у Житомирі дороблятимуть трохи довше, ніж планувалось

Управління капітального будівництва міської ради сьогодні уклало договір підряду на виконання будівельних робіт з ТОВ “Уют Строй” Ігоря Драгоруба по об’єкту: “Капітальний ремонт тротуарів по вул. Театральній в м. Житомирі (від вул. Великої Бердичівської до майдану Перемоги)”.

Про це йдеться в системі Прозоро.

Сума робіт – 720 тис 843 грн без ПДВ.

Термін виконання – до 15 вересня. Роботи вже виконуються.

Нагадаємо, питання визначення підрядника для продовження і завершення реконструкції тротуарів у Житомирі розглянули на позачерговому засіданні міськвиконкому. Сума про яку йшлося – 1,3 млн грн.

Завершити роботи планували до Дня міста.

Як писав Репортер, у Житомирі зчинився скандал з намагання міської ради розірвати договір з визначеним підрядником на реконструкцію тротуарів – ТОВ “Ві.Ай.Пі” через невиконанням цим підрядником своїх зобов’язань щодо строку і якості виконання робіт.

Як писав Репортер, у 2016 році з львів’янами уклали Договір щодо ремонту цієї ділянки на 5 млн грн.

Компанія до кінця року мала викорчувати дерева та пеньки, покласти новий тротуар та асфальт, зробити розмітку, заїзди для велосипедів, встановити дорожні знаки, решітки, турнікети, паркани.

До речі, у фірми “Уют-Строй” вже також багато підрядів на різні ремонти в місті та області. Тому, для житомирян важливо аби ремонт тротуарів компанія виконала вчасно та якісно. Бо, як показує практика, фірми Драгоруба теж не завжди справлялася з цією задачою.

Нагадаємо, “Уют Строй”, фарбувала пішоходний міст.