Як обрати снігоприбирач

Власники заміських будинків не завжди раді настанню зими, адже перший сніг означає, що потрібно брати лопату і йти чистити доріжки. Заняття це може здатися комусь цікавим і навіть корисним – все-таки, фізичне навантаження.

Але зазвичай вже до середини зими від позитивного настрою не залишається і сліду, а розвага перетворюється на рутину, що загрожує, до того ж, мозолями і болем у м’язах.

Якщо вам знайома така ситуація, то варто задуматися про покупку снігоприбирача. Радимо придбати на Cheaptool.ru. Усі деталі покупки за посиланням: https://cheaptool.ru/category/wheels-snow-blowers/.

Принцип роботи снігоприбирача і його переваги 

Стандартні снігоприбирачі являють собою конструкцію, що складається з металевого корпусу, двигуна, керуючих елементів, спіралеподібних пристосувань для збирання снігу (шнеків) і подальшого його відкидання. Існує два види агрегатів: одноступінчасті і двоступінчасті.

Різниця полягає в тому, що у перших шнеки виконують відразу два завдання – збирають сніг і викидають його в випускний жолоб. За рахунок цього механізму одноступінчасті снігоприбиральні машини досить вразливі – шнеки змушені обертатися з максимальною швидкістю, створюючи достатню силу для викиду снігу. Тому при випадковому попаданні твердих предметів вони легко можуть вийти з ладу. 

Двоступеневі снігоприбирачі більш досконалі і мають додатковий механізм – ротор, який служить своєрідним «посередником» між шнеками і випускним жолобом. Тому частота обертання шнеків може бути невеликою, що дозволяє уникнути передчасного їх зносу, але не впливає на швидкість викидання снігу. 

Снігоприбиральні машини покликані полегшити прибирання прибудинкової землі заміських ділянок, а також часто застосовуються для очищення великих територій, де використання ручної праці зажадає занадто багато ресурсів. Наприклад, ділянку, де за допомогою лопати ви впоралися б з очищенням за 20 хвилин, середній снігоочисник прибере за 5 хвилин, а якщо порівняти витрачені зусилля на ту і іншу роботу, то перевага останнього стає очевидною. Кожна модель снігоочисника володіє набором характеристик, які і визначають її здатність прибирати сніг.