Як підібрати собі сумочку

При покупці жіночої сумочки важливо визначитися і з матеріалом виготовлення. Широко поширені варіанти з натуральної шкіри, шкірозамінника, замші та текстилю.

Натуральна шкіра не вимагає особливого догляду, досить міцна і може служити не один сезон, але коштує недешево. Такі моделі викидають не через те, що вони зношуються, а просто тому, що набридло носити. Якісні шкіряні італійськи сумки – https://virginia-conti.com.ua.

Кожзам зовні не відрізняється від шкіри. Його головний плюс – доступна ціна, але за неї доводиться розплачуватися недовгим терміном служби. Хоча для жінок це часто тільки на руку: є привід купити новий аксесуар.

Замшеві вироби завжди привертають увагу, але дуже примхливі і вимагають ретельного догляду. Такі варіанти доцільно купувати в якості вечірніх.

Для покупок і на кожен день жінці варто придбати текстильну сумку. Вони недорогі, практичні і зручні, легко перуться, мають стильний дизайн.

Призначення сумки

За призначенням всі варіанти можна розділити на 3 основні типи:

На щодень (на роботу). Щоб вибрати сумку на кожен день, потрібно шукати зручну, міцну, з універсальним зовнішнім виглядом, яка буде добре виглядати з більшістю ваших речей. Базові варіанти – чорна і коричнева сумки без декору, а також біла, для літа.

На вихід. Якщо підібрати сумочку на кожен день не так складно, то з вечірніми версіями все не так просто. Аксесуар вибирається так, щоб правильно поставити крапку в ефектному образі, а не з метою зберігання речей. 

У поїздку. Доречні дорожні версії: рюкзаки, валізи, спортивні, саквояжі. Особлива увага приділяється не тільки поєднання аксесуара з нарядом, скільки місткості і кількості кишень.