Як відбувається відбір дизайну житла

Щоб уникнути зайвого клопоту під час ремонту, дуже важливо, ще до його початку мати на руках чіткий план майбутніх робіт.

Потрібно визначитися з дизайном, розстановкою меблів і техніки, вибором освітлення, обробкою, а також розрахувати всі матеріальні витрати. При розробці індивідуального дизайн-проекту все це зазвичай займає багато часу (в середньому від 1,5 місяця). Однак є і альтернативи. Студія дизайну інтер’єру EDS в Житомирі https://e-d-s.com.ua/ пропонує ефективне рішення, яке дозволяє заощадити на старті ремонту не тільки час, а й гроші.

Кроки від профісіоналів. Як відбувається відбір дизайну житла:

КРОК 1. МІНІ-ТЕСТ

Перш за все замовнику пропонується пройти невеликий тест, який дозволяє визначити його переваги по стилю, кольору та ін. Тестування не займе багато часу. Це всього лише десяток питань з комплектами фотографій, з яких пропонується вибрати з найбільш сподобавшихся.

КРОК 2. ВИБИРАЄМО ПРОЕКТ

За результатами тестування клієнту надається кілька дизайн-проектів. В середньому на вибір пропонується від 3 до 10 варіантів.

КРОК 3. ВИМІРИ

При виїзді дизайнер зробить необхідні заміри, а також уточнить деякі деталі по проекту – наприклад, розстановку сантехприборів, кухонного обладнання тощо.

КРОК 4. ПІДГОТОВКА ПРОЕКТУ

Далі протягом тижня дизайнери адаптують проект під квартиру замовника з урахуванням усіх його побажань.

КРОК 5. ПОВНИЙ КОМПЛЕКТ

Через ще тиждень клієнту надається комплект документів. Це план квартири з розстановкою меблів і дві кошторису із зазначенням артикулів, магазинів і цін. 

Отже, дизайн-проект готовий і можна починати ремонт.Але, якщо дизайнер профі,, то він також може проконсультувати вашу будівельну бригаду: розповісти їм всі технічні нюанси проекту і відповісти на їхні питання.