Збірна України поступилася Ісландії. Які ж причини?

Збірна України з футболу поступилася Ісландії 0: 2 у виїзному матчі восьмого туру групового етапу кваліфікації ЧС-2018.

Ну що сказати? Ми програли…

Які причини? Їх декілька.

По перше, не було тієї легкості з якою ми грали з турками.

По друге, пропущений гол надломив наших, а ось ісландці, навпаки, надихнулися. І наслідок, у Пятова все більше ставало роботи. Шевченко спробував переламати хід гри замінами, випустивши Зінченко, Кравця і Ротаня, але ми лише зуміли вирівняти хід гри, а ось якісних моментів біля воріт суперника більше не стало.

Особисто я думаю, що оті заміни (особливо Кравця) необхідно було робити раніше, хоча вже як є.

Що маємо?

Тепер погіршилося наше становище у відбірковій групі – з огляду на поразку Хорватії у Туреччині, Україна опустилася на четверте місце, але при цьому ми лише два очки програємо лідерам групи хорватам і ісландцам. Звідси – нам треба вигравати у Косово і у Хорватів, обовязково. Ось чи це реально, чесно не знаю. За словами Шевченка, то все вирішить останній матч. 

“Говорили про це з першої прес-конференції – тут немає простих матчів і не буде. Є 4 команди, які борються за два місця. Коли команди приїжджають до Києва, ніхто звідти просто так не поїде! Все вирішиться в останній грі”, – розповів Шевченко.

Все як завжди, ви так не думаєте? Все завжди вирішується для  збірної України у останньому матчі.

Ісландія – Україна – 2: 0

Голи: Сігурдссон, 47, 66

Ісландія: Хальдерссон, Магнуссон, Інгасон, Севарссон, Сігурдссон, Гудмундссон, Хадльвредссон (Скуласон, 89), Гуннарссон, Б’ярнасон, Сігурдссон (Фіннбогасон, 90), Бедварссон (Сігурдарсон, 67).

Україна: П’ятов, Хачеріді, Матвієнко, Ракицький, Бутко, Коноплянка, Коваленко, Степаненко (Ротань, 76), Малиновський (Зінченко, 71), Ярмоленко, Бесєдін (Кравець, 71).

Попередження: Хадльвредссон (2), Малиновський (55), Коваленко (77), Сігурдссон (77), Зінченко (82).

Костянтин Суський