Основні секрети вдалого вибору нижньої білизни

Нижня білизна – одна з найважливіших речей в жіночому гардеробі. Вона грає не менш важливу роль, ніж одяг, взуття або аксесуари. Добре підібрана білизна акцентує увагу на достоїнствах жіночої фігури і приховує будь-які недоліки. Єдиний нюанс – знайти саме «свій» комплект.

Нижче наведені основні моменти, на які варто звертати увагу при виборі жіночої білизни.

Женские трусики в Briwool.com.ua – отличное качество, цена и конечно стиль. Есть как отечественные так и зарубежные производители.

Матеріал виготовлення. Дуже важливий нюанс, оскільки нижня білизна впритул прилягає до тіла. Оптимальним варіантом є комплекти з натуральних тканин, адже в них шкіра дихає і не пітніє. Моделі із синтетичних матеріалів, навпаки, перешкоджають отриманню достатньої кількості кисню, що може привести до алергічної реакції і роздратування шкіри. 

Розмір. Жінки люблять вибирати нижню білизну меншого розміру, щоб виглядати стрункіше. Але замість очікуваного ефекту вони отримують масу незручностей, що в подальшому призводить до проблем зі здоров’ям. Так що варто відмовитися від бюстгальтерів і трусів, які кісточками і гумками врізаються в шкіру. Це стосується і великих розмірів – постійно злітають лямки, виглядають неестетичними і неакуратними. 

Фасон і форма. При виборі білизни необхідно відштовхуватися від своїх вихідних даних. Так, наприклад, повнотілим жінкам варто відмовитися від вставок з поролону. При покупці жіночої білизни великих розмірів, в тому числі і бюстгальтерів, рекомендуємо звернути увагу на моделі з широкими бретельками, з тканинною вставкою між чашками, з щільними кісточками.

Худеньким жінкам, навпаки, варто вибирати бюстгальтери з поролоновими або силіконовими вставками – бюстгальтери Push-up. Не забуваємо і про моделі з формованими чашками (з жорсткими дугами в нижній частині) – вони також здатні надати візуальний обсяг.