​У Венеції стартував перший в світі еротичний морський круїз

У Венеції стартував перший в світі еротичний морський круїз Desire Cruise. Лайнер Azamara Quest відправився в шлях ввечері у вівторок, 26 вересня. Така інформація доступна на сайті Seatracker, що відстежує рух суден в реальному часі.

Розкішний лайнер довжиною 180 метрів здійснить подорож по Адріатичному морю. Він буде заходити в порти Хорватії і Словенії.

Завершився круїз 3 жовтня поверненням до Венеції. Як повідомляється на сайті проекту, всі квитки на Desire Cruise були розпродані. При цьому тарифи коливалися від 3,2 тисячі до 11 тисяч доларів за каюту.

В процесі подорожі для відпочиваючих були організовані еротичні вечірки та інші розваги для дорослих. У певних зонах на борту Azamara Quest можна було перебувати повністю оголеним.

cruisexpress.com.ua

Раніше стало відомо, що другий круїз Desire Cruise відбудеться в 2018 році. Лайнер випливе 28 квітня через Барселону і завершить свій шлях 5 травня біля італійського міста поблизу від Риму.

Круїз стартує 28 квітня 2018 року в Барселоні. Завершиться плавання 5 травня в італійському місті Сівітавеккіа, розташованому поруч з Римом. За час восьмиденної подорожі туристи побувають у Франції – їх лайнер зайде в порт Сет на півдні країни і регіон Прованс. Крім того, маршрут Desire Cruise включає Монте-Карло (Монако), а також італійські міста Портофіно, Флоренцію і Пізу.

Тарифи варіюються від 2710 доларів до 11 130 доларів з людину. Як пише Daily Mail, керівництво Original Group вирішило запустити Desire Cruise вдруге,  надихнувшись популярністю першого круїзу.

Нагадаємо, найбільший круїзний пасажирський лайнер в світі Harmony of the Seas відправився в перше плавання з порту французького міста Сен-Назер в неділю, 15 травня, 2016 року.

Спочатку судно відвідало порт Саутгемптон на південному узбережжі Великобританії, а потім відправився в круїз по Середземному морю.