У Житомирі ПриватБанк видає “золоті” картки, якими можна платити за проїзд у тролейбусах

У Житомирі міська рада, ПриватБанк і Visa на початку вересня впровадили безконтактну оплату банківською картою для проїзду в комунальному транспорті. 

“Понад 2500 власників карток з фото Visa з технологією PayWave від ПриватБанку відразу мали змогу випробувати технологію. За декілька днів після презентації технології у відділення ПриватБанку надійшло ще 1000 миттєвих безкоштовних карт Visa з чіпом. Наразі у Житомир завезли також картки для членів “Голд-клубу”, – розповіла керівник напрямку “Кредитні карти” і “Голд-клуб” Марина Юзефович.

Оформити картку “Універсальна Голд” платіжної системи Visa з технологією PayWave можуть всі діючі члени “Голд-клубу” ПриватБанку, а також житомиряни, які бажають стати учасниками “Голд-клубу”.

Житомир став першим містом в Україні, де запустили принципово нову технологію оплати у транспорті. Така технологія лише починає поширюватись у Європі й у світі в цілому. Однак, уже з 5-го вересня вона доступна для житомирян і дозволяє розраховуватись за проїзд у тролейбусах за допомогою банківської картки платіжної системи Visa будь-якого банку.