У Житомирських маршрутках немає квитків із ціною у 4 гривні, бо “у середу під час виконкому все можуть змінити”

У Житомирських маршрутках немає квитків із ціною у 4 гривні. Водії або не дають ніяких зовсім, або дають з ціною у 5 гривень.

Про це Репортеру розповідають читачі.

Люди зазначають, що одні не дають, бо кажуть, що “ще не надрукували”, і нші взагалі говорять: “Мені перевізник сказав, що ще нічого не вирішено чи по 4 точно буде далі. І в середу буде нове засідання виконкому, там можуть все ще переробити. Нема сенсу замовляти нові квитки”.

В порядку денному такого питання немає.

Цікаво, це на маршрутчиків так подіяла можлива відставка заступника мера Дмитра Ткачука, що “сидів у них у горлі”  чи вони й далі мали на увазі усі договори, що попідписували із місцевою владою?

Нагадаємо, нещодавно виконком таки пішов на компроміс із перевізниками і обмежив час для безкоштовного перевезення пільговиків. Але при цьому знизив проїзд до 4 гривень. Дане рішення може бути переглянуте після обладнання маршруток валідаторами, але не пізніше березня 2018 року.

Як писав Репортер, маршрутчики самовільно відмовились возити безкоштовно пенсіонерів.

Як повідомлялось, з 1 червня виконком підняв проїзд в маршрутках до 5 грн. Власники мали виконати ряд умов, підписавши додаткові угоди. Серед них – постійне безкоштовне перевезення пільговиків усіх категорій та обов’язкове оталонення пасажирів.