У Житомирі презентують Британський медичний журнал (BMJ)

5 грудня 2017 року відбудеться презентація Британського медичного журналу (BMJ) в Житомирі. Про це повідомляють в прес-службі ДОЗ.

Ініціатива покликана надати лікарям доказові онлайн-інструменти та ресурси для покращення рівня діагностики, лікування і заходів із захисту від інфекційних та неінфекційних захворювань.

“Запропоновані ресурси готуються міжнародними експертами, аналізуються українськими клініцистами й науковцями, які потім адаптують їх для національного користувача українською мовою із доступом як в онлайн, так і в офлайн-режимі, або через мобільні пристрої. Програма має цілковиту підтримку Міністерства охорони здоров’я України”, – йдеться в повідомленні.

Наразі Житомирська область визначена перспективною в плані залучення її лікарів до користування ресурсною базою Британського медичного журналу.

У Житомирі буде проведено семінар із залученням британських фахівців, котрий ставить на меті надати якомога більшій кількості лікарів можливість користуватись надбаннями світової медичної науки.

Зустріч проходитиме на базі Житомирського медичного інституту з 14.00 до 17.30 год.

План проведення

14.00-14.10 Вступне слово представників Управління охорони здоров’я та Британського медичного журналу (BMJ)

14.10-14.40 Вступ до BMJ та ініціативи CDS (підтримки клінічних рішень)

Навчання BMJ та найкраща практика -демонстрація ресурсів

14.40 -15.10 BMJ вікторина

15.10-15.30 Найкращі користувачі BMJ: обмін досвідом, групове фото

15.30-17.00 Паралельна сесія та фуршет. Реєстрація користувачів для доступу до ресурсів навчання та найкращих практик BMJ. Питання про продукт з Еліном Голдвіном.