Xiaomi оновила IP-камеру Mi PTZ з розрахунком на використанні в парі з гіроскутером

Фірмова IP-камера Mi PTZ Camera від Xiaomi піддалася модифікації китайськими інженерами і поступила на ринок в оновленому виконанні. 

Ключовою відмінністю новинки від попередника значиться специфіка її експлуатаційних умов. Якщо перші моделі сімейства Mi PTZ були розраховані на домашнє використання з настільним або настінним базуванням, то даний пристрій призначається для установки на Сегвей/ гіроскутері і зйомці в русі.

Оновлену версію Mi PTZ Camera пропонується розміщувати на гіроскутері виробництва Xiaomi – моделі Mi Ninebot Plus. Саме на сумісності двох виробів був зроблений акцент при проектуванні даної IP-камери.

Позиціонується як аксесуар для гіроскутера модель Mi PTZ Camera може похвалитися трьохвісевою оптичною стабілізацією зображення, об’єктів з кутом захоплення до 104 ° і найбільш затребуваними режимами роботи, включаючи уповільнену і прискорену зйомку. Запис відеоматеріалу здійснюється з максимальною роздільною здатністю 1920 × 1080 пікселів.

Метод кріплення камери до гіроскутеру дозволяє встановити Mi PTZ Camera на персональний транспортний засіб як традиційним чином, так і під кутами 90 ° / 180 ° / 270 °. Передбачена можливість онлайн-трансляції всього, що відбувається перед камерою на екран смартфона або іншого мобільного пристрою через відповідний мобільний додаток-компаньйон.

Вартість Xiaomi Mi PTZ Camera на місцевому ринку дорівнює $ 225. Пристрій вже доступний для замовлення. Тому шукайте на сайтах і замовляйте нову цікаву “штуку”.

Хотите себе такую камеру? Тогда купите гироскутер 10 дюймов и разсекайте по городу с крутым девайсом. Ведь так еще веселее!