20-річний житомирянин вкрав у київського роботодавця «Volkswagen»

Пізно ввечері до поліції Вишгородського району, що на Київщині, надійшло повідомлення про викрадення автомобіля «Volkswagen». Про це повідомляють у прес-служби поліції Київської області.

Група реагування патрульної поліції помітила схожу машину, яка, ігноруючи законні вимоги поліцейських, не зупинилася. Почалося переслідування і врешті-решт водій припинив рух. 

Крадієм виявився 20-річний хлопець, який працював у заявника будівельником. Правоохоронцям молодик напідпитку пояснив, як викрав у господаря ключі, щоб поїхати додому у Житомирську область..

Як з’ясувалася, раніше він вже мав проблеми з законом – був засуджений за крадіжку. Також в багажнику викраденого автомобіля правоохоронці виявили зварювальний апарат, бензопилу та інші недешеві інструменти, які хлопець прихопив у свого роботодавця.

Зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України. За даним фактом #поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом). Молодику загрожує до п’яти років позбавлення волі.