Фірмі Болейка додали ще грошей аби завершити реконструкцію центрального стадіону у Житомирі

Департамент містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства Житомирської облдержадміністрації уклав сьогодні із ПП “Елітбуд-1” Дениса Болейка ще один Договір щодо реконструкцї футбольного поля та благоустрій території центрального стадіону по вул.Фещенка-Чопівського,18 в м.Житомирі (коригування робочого проекту).

Про це йдеться у системі Прозоро.

Аукціону не було, адже фірма Болейка, з якою 13.07.2016 було укладено договір на суму 7 млн 681 тис. 145,18 грн., виконує вже реконструкцію. Тому, вирішено  “здійснити додаткову закупівлю в того самого постачальника з метою уніфікації, стандартизації або забезпечення сумісності з наявними товарами, технологіями, роботами чи послугами”. Окрім того, в ході виконання договору до проектної документації за зазначеним об’єктом були внесені суттєві зміни, які збільшили вартість робіт. 

Тепер сума контракту складає 57 млн 962 тис. 081 грн (з ПДВ).

Завершити роботи мають у червні 2018 року.

к писав Репортер, розпорядженням Кабінету Міністрів України від 30.07.2015 року Центральний стадіон Житомира внесено до переліку інвестиційних програм і проектування державного фонду регіонального розвитку, що можуть реалізуватись за рахунок державного фонду регіонального розвитку затвердженого розпорядженням кабінету міністрів України від 17.07.2015 року №766.

Сума складає 7 млн. 314,4 тисяч гривень.

Реконструкцією західних трибун займалась житомирська фірма “АртХаус”. Вона, до речі, була єдиним допущеним конкурентом “Елітбуда-1” на торгах.

Фірму «Елітбуд-1» заснували Василь Бойко і Денис Болейко. Вона прославилась скандалом навколо Ракушки.

Нагадаємо, у Житомирській ОДА створили групу, яка розгляне пропозиції щодо освітлення стадіону “Полісся”.

Як писав Репортер, на житомирському “Поліссі” зроблять підігрів поля.