ПриватБанк у Житомирі нагадує про свої кредитні програми

Рік що минає, був достатньо активним для ПриватБанку.

Про це під час прес-конференції у Житомирі повідомив директор регіонального управління банку Вадим Хиля.

З його слів, попри певні хвилювання, спричинені націоналізацією банку, приємно констувати, що ПриватБанк зберіг свій провідний статус та вивів на ринок нові кредитні програми.

Сам ріст кредитних програм, Вадим Хиля розцінює як знак того, що загальна економічна ситуація в Україні покращуватиметься і в країні закінчиться період нестабільності.

Отож, Приватбанк цього року вперше останні 10 років відновив пряме іпотечне кредитування – 21 червня 2017-го року саме на Житомирщині в банку оформили перший в Україні кредит на житло по відновленій програмі.

Керівник напрямку споживчого кредитування Житомирського РУ ПриватБанк Олександр Торчук каже, що значний сегмент клієнтів потребує іпотеки.

Приватбанк кредитує купівлю житла як на первинному, так і на вторинному ринку. Обов’язкова умова – внесення першочергового внеску не менше 25% вартості бажаного житла. У свою чергу ПриватБанк бере на себе весь юридичний супровід.

Також в 2017-му році ПриватБанк запустив нову програму “Авто в розстрочку”. Купити в кредит від ПриватБанку можна як нове, так і вживане авто, як в автосалонах, так і у фізичних осіб та в інтернеті за вибором клієнта. Рішення про надання кредиту приймається протягом 2-х хвилин, а вже через 2-3 дні клієнт отримує ключі від власного авто.

Окрім кредитування фізичних осіб, ПриватБанк надає фінансову підтримку корпоративному сектору – фінансує бізнес-проекти у рамках програми “КУБ” (Країна успішного бізнесу): підприємці розширяють свої справи, створюють нові робочі місця. 

За словами керівника напрямку з активно-пасивних операцій клієнтів малого та середнього бізнесу Житомирського РУ ПриватБанку Романа Грицюти, в 2017-му році по програмі “КУБ” ПриватБанк профінансував 624 бізнес-проекти на суму 67 854 921 гривню.

З його слів, у 2017-му році ПриватБанк профінансував 22 агро-проекти у рамках програми “АгроКУБ” на загальну суму 3 460 000 грн. “АгроКУБ” передбачає, що перші 6 місяців клієнти погашають тільки відсотки, не сплачуючи тіло кредиту. 

Для виробників ПриватБанк пропонує лізингові програми зі ставкою 19% річних з фінансуванням від 250 тисяч гривень до 30 мільйонів гривень на 5-річний термін. Для аграріїв – індивідуальний графік сплати.

Також бізнес завжди може розраховувати на кредитну лінію – від 500 тисяч до 2 мільйонів гривень строком на 12 місяців з порядком погашення (обнулення) кожні 90/180 днів.

На 2018-й рік Житомирське регіональне управління ПриватБанку ставить в план видати кредитів на 80 мільйонів гривень, отримати чистий прибуток в розмірі 4 мільярди гривень, сплатити податків на суму 11 мільярдів гривень. 

 (R)