У Житомирі поліцейські розіграли кубок начальника поліції області з футзалу

Тижневі змагання з футзалу серед поліцейських команд завершилися 20 грудня фінальними іграми та визначенням переможця. У результаті запеклої боротьби перемогу виборола команда Управління патрульної поліції в м. Житомирі і отримала перехідний кубок, що цілий рік нагадуватиме про славну перемогу.

– Роль фізкультури і спорту у житті правоохоронця важко переоцінити. Це товариський турнір з найпоширенішого і найулюбленішого серед поліцейських видів спорту – футзалу. Таким чином, ми не просто підтримуємо гарну спортивну форму, ми ще й змагаємося з колегами у вправності, – у промові перед початком змагань зауважив начальник Головного управління Національної поліції Житомирщини В’ячеслав Печененко.

Турнір з футзалу на кубок начальника ГУНП тривав упродовж тижня на базі ФСТ «Динамо». Участь у ньому взяли 8 команд з різних служб поліції: збірна Корпусу оперативно-раптової дії (КОРД), Житомирський навчальний центр підготовки поліцейських, кілька управлінь ГУНП – слідче, кадрового забезпечення та превентивної діяльності, команди поліцейських охорони та Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру, патрульні поліцейські, збірні команди кримінального блоку поліції та Житомирського відділу поліції. Переможців визначали спочатку у командних іграх, потім між собою.

Врешті, у фінал вийшли патрульні поліцейські, спецпризначенці КОРДу та працівники Управління кадрового забезпечення. Суддівство здійснював професійний тренер, голова Асоціації футзалу м. Житомира Віктор Таран.

20 грудня оголосили переможців турніру. Бронзовими призерами стала команда Управління кадрового забезпечення. Почесне друге місце посіла команда КОРДу. І володарями Кубку начальника ГУНП Житомирщини стала команда Управління патрульної поліції в м. Житомирі.