У Житомирькій області шкільний автобус в’їхав у «БМВ»: водій загинув, діти у лікарні. Фото

11 грудня на автодорозі Виступовичі-Житомир у Коростенському районі сталася дорожньо-транспортна пригода за участі автобуса зі школярами та автомобіля «БМВ-520». Про це повідомляють у Нацполіції.

Водій останнього виїхав на смугу зустрічного руху, де сталося зіткнення з іншим вказаним транспортним засобом. У результаті керманич легковика загинув, четверо пасажирів автобуса отримали травми. Загрози їх життю немає.

За попередньою інформацією, 56-річний водій автомобіля «БМВ-520», рухаючись у напрямку м. Коростеня, не впорався з керуванням транспортним засобом та виїхав на смугу зустрічного руху, де сталося зіткнення з автобусом «ТАТА БАЗ».

В автобусі на момент ДТП знаходилось 16 дітей різного віку та 28-річна вчителька місцевої школи. Їі з тілесними ушкодженнями було доставлено до хірургічного відділення лікарні. Дітям надано медичну допомогу на місці без госпіталізації. Згодом 4 дітей, віком 8, 11, 14 та 15 років, додатково звернулись за медичної допомогою: у них діагностовано забої різних частин тіла та призначено амбулаторне лікування.

Керманич «БМВ», житель обласного центру, від отриманих травм загинув на місці пригоди.

На місці події працювали слідчо-оперативна група Коростенського відділу поліції та Головного управління Нацполіції в області.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває з’ясування всіх обставин події.