​10 спортивних майданчиків для житомирян хоче встановити Борислав Розенблат

Без категорії

У Житомирі за сприяння народного депутата Борислава Розенблата встановлять 10 сучасних спортивних майданчиків. Зараз триває прийом заявок на участь у проекті.

Місце встановлення обирають житомиряни. Для цього вони мають подати відповідні заявки.

«Цього року я ініціював встановлення у Житомирі 10 спортивних майданчиків. На відповідний проект ми спрямуємо кошти держсубвенції», – розповідає Борислав Розенблат. «Зараз я закликаю житомирян пропонувати місця для встановлення майданчиків – подавайте відповідні заявки і, можливо, незабаром біля Вашого будинку з’явиться комфортне місце для занять спортом. Це буде обгороджений та освітлений майданчик з футбольним чи баскетбольним полем, інвентар для занять воркаутом.»

Запропоновані житомирянами місця для майданчиків, мають відповідати таким вимогам:

– територія під поле не менше 50*30 (футбольне) та 35*25 (баскетбольне);

– мешканці прилеглих будинків підтримують рішення встановлення майданчика.

Як подати заявку та дізнатися детальні критерії можна у керівника ГО «Спілка голів ОСББ» Олени Кучерук, тел: 068-492-53-30.

«За два минулі роки ми оновили медобладнання в лікарнях міста на 40 мільйонів гривень, тепер час взятися за підтримку спорту. Зустрічаючись з житомирянами, я чую, як люди скаржаться, що дітям просто нема місця, де побігати, пограти в футбол. І хоча я встановив більше 20 ігрових майданчиків в Житомирі, але для старших дітей це не зовсім підходить – у футбол чи баскетбол там не пограєш», – наголошує народний депутат України, Борислав Розенблат.

Після завершення прийому заявок конкурсна комісія визначить місця для встановлення майданчиків.