У Житомирі відбудеться турнір з пляжного волейболу в пам’ять про загиблого правоохоронця

Суспільство

17 червня у житомирському Гідропарку Головне управління Національної поліції в області ініціює проведення першого відкритого турніру з пляжного волейболу в пам’ять загиблого дільничного офіцера Сергія Березюка.

До спортивних змагань приєднаються не лише поліцейські, а й військовослужбовці Національної гвардії, прикордонники, рятувальники та працівники міграційної служби. У паркові майданчики запрошують житомирян та гостей міста.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Житомирської області.

– 18 червня нинішні дільничні офіцери поліції відзначатимуть чергову річницю з дня створення своєї служби. На Житомирщині – це завжди був найчисельніший підрозділ, а його працівники – найближчими до людей. Тож ми вирішили започаткувати до цього професійного свята особливі літні спортивні змагання. Особливі, тому присвячені пам’яті дільничного Сергія Березюка, який поклав своє молоде життя в ім’я служіння українському народові, – розповів про ідею спортивного турніру начальник ГУНП Житомирщини В’ячеслав Печененко.

Відтак 17 червня, напередодні свята дільничних інспекторів поліції, у міському Гідропарку на піщаних майданчиках зустрінуться 14 команд відкритого турніру з пляжного волейболу.

Серед заявлених учасників команди:

– Головного управління Нацполіції Житомирщини;
– Житомирського відділу поліції;
– Бердичівського відділу поліції;
– Коростенського відділу поліції;
– Новоград-Волинського відділу поліції;
– Коростишівського відділу поліції;
– Управлінь поліції охорони та патрульної поліції в Житомирській області;
– ДУ «Житомирський навчальний центр підготовки поліцейських»;
– військова частина 3047 Національної гвардії України;
– Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Житомирській області;
– Управління міграційної служби у Житомирській області;
– Житомирського прикордонного загону.

Спортивне дійство триватиме з 10.00 до 17.00 год.

Шановні житомиряни і гості міста! Запрошуємо приєднатися до спортивного дійства, підтримати команди і самим зарядитися позитивом, гарним настроєм та задоволенням від дружньої атмосфери та змагального духу гравців.