Адвокату Муравицького Андрію Гожому й місцевому політологу Андрію Лактіонову нагадали про важливість чемності

Без категорії

“На здоров’я. Бачиш, як людина навчився спілкуватися, а то пихаєшся. Бачиш, навчився, як людина спілкуваться. Можна й державною мовою тепер”.

Так відповів житомирському політологу Андрію Лактіонову представник української організації в перерві судового засідання суду над обвинуваченим у державній зраді Василем Муравицьким, після того, як Андрій Лактіонов сказав йому слова “Разрешите” і “Спасибо”.

Перед цим відбулася сутичка в залі суду, яка стала наслідком зневаги адвоката Муравицького Андрія Гожого до представників українських організацій, яку він висловив, покидаючи залу суду. В зал суду Андрій Гожий прийшов з бійцівською капою, яку перед тим, як кинутися в бійку, одягув.

На це йому відповіли запитанням: “Ти що не можеш нормально пройти, як людина?”.

Відео: Житомир.інфо

 

Василь Муравицький затриманий за посягання на суверенітет і територіальну цілісність України, здійснене через отримання грошей від Росії за написання і розміщення в мережі інтернет статтей, які слідством кваліфікуються такі, що розпалюють міжнаціональну ворожнечу, закликають до насильства, незаконної зміни влади, виправдовують російську військову агресію в Україні.