«Технопласт Полісся» – офіційний представник «Hörmann»  в Україні!

Без категорії

Бажаєте створити комфортні умови на подвір’ї, у власній компанії чи закладі? Оснащення будівельними елементами від компанії «Технопласт Полісся» допоможе забезпечити себе лише якісною та зручною у використанні продукцією.

Виїздні ворота – вдале рішення, якщо ви встановлюєте їх з метою створення безпеки та привабливого зовнішнього вигляду вашого подвір’я. Компанія пропонує декілька видів виїздних воріт: дизайнерські відкатні і автоматичні розпашні. Клієнт має змогу обрати обрати колір та розмір, що підійдуть під стиль будь-якої будівлі.

Гаражні рулони – легка у використанні конструкція, що має у своїй побудові сучасний механізм, що дозволяє при відкриванні воріт повністю звільняти отвір і це, як наслідок, полегшує здійснення заїзду та виїзду машин.

Автоматичні двері – система, що підвищує пропускну здатність, тобто їхнє використання буде доцільним у будівлях, де є великий потік відвідувачів. Ці двері обладнані спеціальними детекторами руху, що регулюють процес їхнього самостійного відкривання та закривання дверей. Компанія «Технопласт Полісся» пропонує наступні різновиди автоматичних систем: розсувні (пласкі та напівкруглі), розпашні, карусельні чи револьверні, а також, ті, що складаються.

Рампи та ворота представлені великим різновидом конструкцій, що виконують певні функції в залежності від потреби споживача. Промислові ворота теж мають велику кількість моделей, що оснащені необхідними технологіями для створення максимально безпечних умов та зручності у використанні. Широкий вибір маркізних систем різноманітних форм дозволить обрати найкраще саме для вашого закладу чи будівлі.  

Компанія «Технопласт Полісся» здійснює встановлення та монтаж гаражних, секційних, промислових, швидкісних воріт, перевантажувальної техніки та автоматичних систем. У цьому році діє акція на секційні ворота для побутового використання. Встигніть придбати за вигідними цінами! Дізнатись актуальну інформацію можна на сайті компанії «Технопласт Полісся»: https://tehnoplast.com.ua/

«Технопласт Полісся» – офіційний представник «Hörmann»  в Україні!

Адреса: м. Житомир, вул. М. Бердичівська, 6

E-mail: olegzt@i.ua

Телефон: (067) 412-4-707; (0412) 42-24-10