16 грудня в Житомирі відбудеться бізнес-форум «Стратегічне планування власного бізнесу»

Без категорії

Нетворкінг-клуб «CommUnity» вже добре відомий житомирським підприємцям, адже щосереди відбуваються тематичні зустрічі клубу на 25-40 учасників. Але раз на три місяці «CommUnity» запрошує на свій бізнес-форум великого формату власників та директорів підприємств Житомира та області.

Перший такий форум має тему «Стратегічне планування власного бізнесу» і відбудеться 16 грудня в Житомирському державному технологічному університеті (вул. Чуднівська, 103). Форум триватиме з 11.00 до 17.30 з перервою на обід і складатиметься з трьох частин: лекційної, воркшопів та пропозицій щодо співпраці.

Першим спікером форуму буде Денис Шемякін, директор команди підтримки реформ Мінекономрозвитку з темою «Стратегія бізнесу. Кращі практики великого бізнесу на службі малого та середнього бізнесу». Він розкаже своє бачення алгоритму розробки та впровадження стратегії, а також які є можливості отримання державної підтримки для малого та середнього бізнесу.

Другим спікером буде Світлана Саламатова – віце-президент із розвитку Європи та країн Ближнього Сходу Міжнародного інституту культурних зв’язків, фахівчиня із розвитку партисипативного стратегічного управління та лідерства, експертка ОБСЄ та ПРООН в Україні. Її тема: «Секрети успішної стратегії компанії: розкриття людського потенціалу». Світлана Саламатова розкриє такі питання: як компанії знайти та залучити до досягнення успіху всі можливості своїх співробітників, як знайти синергію в щоденних процесах життя підприємства.

Після годинної обідньої перерви учасникам буде запропоновано обрати один із чотирьох воркшопів:

  • «Персонал як стратегічний ресурс. Методи протидії вигоранню» від Валентина  Кіма – бізнес-тренера, психолога-експерта телеканалів «Україна», «1+1» та СТБ.

 

  • «Істинна сила стратегічного маркетингового планування» від Володимира Котика – CEO & founder рекламна агенція «Кран» та Оксани Супруненко – менеджера по роботі з корпоративними клієнтами рекламної агенції «Кран».
  • «Стратегічна сесія: як перетворити глобальні плани в реальні дії» від Ірини Венгловської – бізнес-тренера, фасилітатора.

І остання частина форуму призначена для взаємних пропозицій щодо реалізації проектів. Це мають бути соціальні або комерційні проекти, вже існуючі або у фазі підготовки, що відкриті для партнерського приєднання на початку своєї роботи.

Завершення форуму буде за кавою в дружній атмосфері обміну думками та контактами в кращих традиціях нетворкінгу.

Сайт Нетворкінг-клубу «CommUnity»:  community.in.ua

Тел. для довідок: 098-106-23-99.