У селі біля Житомира екс-начальник ІДАБК застрелив породисту собаку, щоб залякати родину зятя. ФОТО

Суспільство

18 січня 2019-го року в селі Тетерівка Житомирського району з вогнепальної зброї вбили породисту собаку німецької породи.

Про це Репортеру повідомив власник собаки Віталій Скремінський.

На підтвердження своїх слів він надав акт від 18 січня 2019-го, складений Житомирською районною лікарнею ветеринарної медицини.

Зі слів Віталія, його вівчарку, якій на момент її загибелі було без двох місяців вісім років, з рушниці вбив його тесть – Кучерявий Василь Володимирович, який раніше займав посаду в органах державної влади, а саме очолював Інспекцію державно-архітектурно будівельного контролю в Житомирській області.

Причиною загострення стосунків між родичами, зі слів Віталія, став конфлікт на грунті управління сімейною нерухомістю.

Репортер зателефонував Василю Кучерявому за коментарем, на що той після того, як журналіст представився, відповів, що з журналістами не спілкується і поклав слухавку.

Після цього журналіст вдруге зателефонував Василю Кучерявому, для того, щоб все ж таки отримати коментар, на що той в агресивній формі крикнув: “Тебе послать подалі, чи ти сам зрозумієш?” і кинув слухавку.

Третього разу, коли Репортер зателефонував Василю Кучерявому для того, щоб він, все-таки, отримав можливість висловитись по суті пред’явлених його зятем звинувачень, він не підняв слухавку.

Тому і після виходу матеріалу, сайт Репортер налаштований на те, щоб Василь Кучерявий сам звернувся звернувся в редакцію, якщо йому потрібно буде висловити своє бачення зазначених подій.

Віталій Скремінський заявляє, що вбивство його собаки – це була акція залякування фізичною розправою для членів його родини, про що його тесть, зі слів Віталія, по телефону йому натякав.

Тому Віталій Скремінський 18-го січня звернувся в Житомирський міськвідділ поліції з заявою про вбивство собаки та небезпеку для родини.

Репортер вірить, що правоохоронні органі звернуть увагу на цей випадок, тому що Віталій і його родина намагаються захистити своє життя, а Василь Кучерявий обере більш стримані методи вирішення життєвих питань.