Партія Бойка-Медведчука мріє бути в ролі ошийника для рабів, – ГО “Справа громад”

Україна

ГО “Справа громад” стурбувала зустріч Медведчука і Бойка, з головою правлінням “Газпром” Міллером, яка пройшла на території РФ.

Про це повідомляє ГО “Справа громад”.

Керівник і власник “Опозиційної платформи за життя” вже не приховують свою проросійську спрямованість. Після оголошення списку вони поїхали за схваленням до Росії, маскуючи візит під проведення переговорів, за які їх ніхто не просив.

25% знижки на газ у випадку відновлення прямих поставок Газпрому – це повідок на Україну з Москви. Партія Бойка-Медведчука мріє, що буде в ролі ошийника для рабів. Проте українці ніколи не будуть рабами.

Проводити переговори про газ можуть лише представники уряду – у такому разі Зеленський має оголосити, що планує створити проросійську коаліцію після виборів у складі Слуга народу та Опозиційна платформа.

Перепродаж російських енергоресурсів став причиною виникнення в Україні особливого типу мільйонерів, які не зацікавлені у виробництві: Бойко, Тимошенко, Фірташ, Бакай. З 90-х років політично ними опікується Медведчук. Це прихована п’ята колона Кремля.

ГО “Справа громад” вважає, що купувати газ в агресора – це підставляти йому шию.