В Овручі на день міста запрошують на благодійну фотовиставку Віталія Юшкевича “Жінки Полісся”

Культура

“Шановні друзі! Запрошую всіх відвідати благодійну фото – виставку “Жінки Полісся”, яка відбудеться 21 вересня 2019 року з 11:00 години до 18:00 біля приміщення Овруцької РДА, під час святкування Дня міста Овруча. Кошти зібрані з продажу світлин будуть перераховані для лікування і реабілітації Анастасії Пилипчук 30.01.2012 р.н, яка хворіє на Нейробластому та є мешканкою села Заріччя Овруцького району”.

Про це на своєї сторінці у Фейсбук повідомив організатор виставки, овруцький громадський діяч Віталій Юшкевич.

Головна мета фотовиставки – привернення уваги небайдужих мешканців міста та гостей до онкохворих дітей не тільки в районі, а й і в Україні. Маленька Анастасії Пилипчук знаходиться сьогодні в Німеччині на лікуванні.

Щиро дякую, тим хто долучився до фотовиставки: Юрій Дивинський – Виробнича компанія “Металіст”, Сергій Радкевич – Благодійна організація “Благодійний фонд” ” Листвинська громада Рибалок”, Володимир Левківський – Виробниче підприємство ТОВ ВП ” Полісся “, Людмила Войцехівська – народний цілитель, Олегу Баранівському – ТОВ ” Овруч Стоун”,
Володимир Гришковець – заступник міського голови Овруча.

Окрему подяку екс-губернатору Житомирської області Ігорю Гундичу за подарований фотоапарат,яким було сфотографовано і відбудеться дана фотовиставка“, – каже Юшкевич.

Запрошуються усі охочі помилуватися красою поліських жінок, підтримати благодійним внеском Анастасію Пилипчук, яка бореться за життя, а також ЗМІ. Контактний телефон: 096 688 2 666.